Subsidie kan u helpen om de stap van ontwikkeling naar marktintroductie te maken! Start u binnenkort met een innovatietraject of gaat u uw toepassing testen? Lees dan snel verder!

De subsidieregeling OP EFRO Valorisatie 2019 helpt bedrijven, maar ook kennisinstellingen om meer kansrijke innovatieve producten en diensten voor de markt te ontwikkelen. Het gaat om innovaties die een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, water, gezondheid, De subsidiabele kosten van uw project dienen minimaal € 300.000 te bedragen. De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten.

Aanvragen worden naast hun bijdrage aan een maatschappelijke uitdaging, beoordeeld op de volgende vier criteria: hoe vernieuwend het resultaat van het project is, kwaliteit van de businesscase, kwaliteit van de aanvraag en duurzame ontwikkeling. Op basis van deze beoordeling wordt bepaald aan welke projecten subsidie wordt toegekend. De uiterste deadline voor aanvragen is 1 juli 2020, waarbij aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. In totaal is er € 8 miljoen subsidie beschikbaar.

Wilt u uw plannen toetsen aan eventuele subsidiemogelijkheden of zoekt u expertise bij het opstellen van een goede businesscase of een businessplan? Met een team van professionals met jarenlange ervaring op genoemde gebieden gaan wij samen met u aan de slag om uw ambities te realiseren. AC Adviseurs helpt u verder!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief