Anco Buning

Mijn naam is Anco Buning. Ik ben oprichter en partner van AC Adviseurs.

Sport is de rode draad in mijn leven. Van Atletiek tot Zeilen, ik heb er wat mee. Dit heeft mij mede gevormd tot de persoon die ik ben: prestatiegericht en competitief ingesteld. Wat mijn doel is?

Anneke Kornelis

Mijn naam is Anneke Kornelis. Ik ben werkzaam als junior-subsidieadviseur bij AC Adviseurs. Ik nodig u van harte uit om úw verhaal bij mij te komen doen en verder te praten over de ambities die u wilt realiseren.

Arjen Koomen

Ik ben Arjen Koomen en één van de oprichters en partners van AC Adviseurs. Ik ben een kind van mijn tijd, want ik geloof in duurzame vooruitgang. Als ik zie wat voor stappen er maatschappelijk én economisch gezien voorwaarts zijn gezet in mijn tot nu toe relatief korte leven, dan is dat enorm! Wat dit voor mij persoonlijk betekent?

Gabriëlla de Ronde

Mijn naam is Gabriëlla de Ronde en ik ben als secretaresse werkzaam bij AC Adviseurs. Ik ben een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert om zowel privé als zakelijk alles op rolletjes te laten lopen. Hoe ik dat doe?

Hans Eilering

Mijn naam is Hans Eilering, ik ben als senior adviseur werkzaam bij AC Adviseurs. Ik heb een brede ervaring opgedaan op het grensvlak van business en techniek, met name IT. Daar ligt mijn kracht!

Jeffrey Krist

Mijn naam is Jeffrey Krist, junior adviseur bij AC Adviseurs. Tijdens mijn studie ben ik er achter gekomen dat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan andermans succes. Wat dit voor u betekent?

Maarten Mesu

Mijn naam is Maarten Mesu. Tijdens mijn master Supply Chain Management (SCM) ben ik gestart met een Internship bij AC Adviseurs. Gedurende deze meeloopstage heb ik een hoop relevante werkervaring op mogen doen bij AC Adviseurs. Inmiddels ben ik werkzaam als junior aviseur, wat voor mij een volledig nieuwe uitdaging is, maar waar ik veel plezier en energie uit haal.

Marianne Schutter

Mijn naam is Marianne Schutter. Met veel plezier vervul ik de functie van junior adviseur bij AC Adviseurs. Waarom ik mijn werk zo leuk vind? Daar vertel ik graag wat meer over.

Marjolijn van Aarst

Ik ben Marjolijn van Aarst en sinds een aantal jaren adviseur bij AC Adviseurs. Zowel in mijn privéleven als met mijn werk wil ik een bijdrage leveren. Ik vind het leuk om hierbij met een gemotiveerd team aan een bepaald doel te werken. Hoe ik dit doel probeer te behalen?

Mathijs Slangen

Als jonge, ambitieuze professional ben ik constant opzoek naar vernieuwing en verbetering. Zowel zakelijk als privé houd ik mijzelf scherp door nieuwe uitdagingen aan te gaan en zoek ik de samenwerking op om uit elke situatie het beste resultaat te halen. Wie ik ben en hoe ik deze ambitie in de praktijk breng?

Silke Hoekstra

Mijn naam is Silke Hoekstra. Ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. Na mijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik bij AC Adviseurs mijn werkende leven gestart. De brug vormen tussen mensen met ideeën en mogelijkheden, daar wil ik toegevoegde waarde leveren. Hoe ik dat doe?

Wietse van Koeveringe

Mijn naam is Wietse van Koeveringe en ik ben mede-oprichter en partner van AC Adviseurs. Met en bij de oprichting van AC Adviseurs, heb ik altijd een duidelijk doel voor ogen gehad. Wat dit is?

Willy Sulter

Ik ben Willy Sulter, en als financieel medewerkster werkzaam bij AC Adviseurs. Zowel privé als in mijn werk heb ik mijn zaken graag goed voor elkaar. Hoe ik dit voor elkaar krijg?

Winette de Graaf

Mijn naam is Winette de Graaf, ik ben als senior adviseur werkzaam bij AC Adviseurs. Voor mij is ondernemerschap één van de interessantste zaken die er is. Ik wil ondernemers helpen om ondanks alle hectiek en dynamiek koers te blijven houden en succesvol te zijn. Hoe ik dit in praktijk breng?

Wouter van der Meulen

Mijn naam is Wouter van der Meulen. Na mijn opleiding ben ik als junior adviseur gestart bij AC Adviseurs. Voor mij een hele nieuwe wereld, waar ik mij al snel op mijn gemak en op mijn plek voelde. Waarom?

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief