Anco Buning

Mijn naam is Anco Buning. Ik ben oprichter en partner van AC Adviseurs.

Sport is de rode draad in mijn leven. Van Atletiek tot Zeilen, ik heb er wat mee. Dit heeft mij mede gevormd tot de persoon die ik ben: prestatiegericht en competitief ingesteld. Wat mijn doel is?

Het hoogst haalbare. Daar streef ik zowel in mijn privéleven als in mijn werk naar. Een maximaal resultaat behalen. Dit is in de loop der jaren gegroeid van een individueel perspectief (atletiek) tot het perspectief van een TEAM. Oftewel Together Everybody Achieves More. Niet zo zeer als de vedette of virtuoos, maar vanuit de drijfveer om het team als geheel sterker te maken, ieders talenten te benutten. Om zo te komen tot een maximale TEAM prestatie. 

Doorzettingsvermogen is hierbij ook een onmisbare eigenschap en kenmerkt mij al van jongs af aan. Zo heb ik bijvoorbeeld diverse opvolgende opleidingen gevolgd en afgerond. Altijd probeer ik mezelf te overwinnen. Maar om ergens het maximale uit te kunnen halen, moet je soms je plannen en ideeën bijstellen. Zonder aanpassingsvermogen kom je dan niet ver. Ik voel me zelf zowel privé als in mijn werk al snel thuis in nieuwe omgevingen en culturen. Vooral in mijn werk komt dit van pas, omdat we over de vloer komen bij zeer verschillende personen en bedrijven. Van de directeur van een slachterij en een ziekenhuis tot een ambtenaar bij het ministerie en een ontwikkelaar van  software. Ieder met zijn of haar eigen taal en gebruiken.

De basis voor mijn huidige werk is eveneens gelegd in de zeer diverse sectoren en functies waarin ik gewerkt heb. Overal heb ik de ruimte gekregen en gepakt om een kijkje in de keuken te nemen. Hier is mijn passie voor de markt en haar verscheidenheid ontstaan. Netwerken om te komen tot zeer diverse klanten en die vervolgens te helpen bij het realiseren van hun doelen.

Subsidies zijn uiteindelijk geen doel, maar een middel om ambities te realiseren. Dat AC Adviseurs de juiste teamspeler is voor organisaties die ook hun ambities en doelen willen realiseren, blijkt onder meer uit het feit dat we AC Adviseurs de afgelopen jaren gezamenlijk hebben uitgebouwd tot een kantoor met goede en betrokken teamspelers. Daar ben ik trots op. Als ik langs een project rijd waar we met z’n allen aan hebben meegewerkt, denk ik ‘mede mogelijk gemaakt door AC Adviseurs’. Dat is ‘Good Thinking’!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief