Anneke Kornelis

Mijn naam is Anneke Kornelis. Ik ben werkzaam als junior-subsidieadviseur bij AC Adviseurs. Ik nodig u van harte uit om úw verhaal bij mij te komen doen en verder te praten over de ambities die u wilt realiseren.

Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal. Als subsidieadviseur bij AC Adviseurs stel ik mezelf als doel dit verhaal te vertellen. Uw bedrijfsactiviteiten, uw eigen product of dienst stel ik centraal. Vervolgens leg ik de verbinding tussen het verhaal van uw bedrijf en stimuleringsmaatregelen, bijvoorbeeld op het gebied van economie en innovatie in de regio of in Nederland.

Ik houd van taal, schrijven en het overbrengen van nieuwe ideeën en oplossingen in een professionele en aantrekkelijke tekst. Aangezien subsidieverleners meestal de aanvragers niet persoonlijk kennen, biedt een geschreven projectplan meteen de kans om een eerste goede indruk te maken. Ik vind het leuk en uitdagend om mezelf steeds weer voor te stellen hoe een beoordelaar een tekst beleeft.

Mijn voorkeur voor goede verhalen zorgde ervoor dat ik Nederlands studeerde. Tijdens mijn vorige baan heb ik subsidieaanvragen gedaan voor een ondernemer uit Leeuwarden. Toen ik zag hoeveel mogelijkheden subsidies kunnen bieden, kreeg ik het idee om een werkplek te zoeken waar ik meer en meer verschillende klanten kon begeleiden. Zo kwam ik terecht bij AC Adviseurs. In een organisatie als deze, waarin iedereen een verschillende achtergrond heeft, merk je snel dat je altijd anders naar onderwerpen kunt kijken. Door samenwerken versterk je elkaar en ben je zelf opmerkzamer op je eigen valkuilen. Dat is voor mij ‘Good Thinking!’.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief