Aranka Vergoossen

Mijn naam is Aranka Vergoossen. Ik ben als project beheerder werkzaam bij AC Adviseurs en vervul deze functie met groot plezier. Ik ontzorg graag onze klant door er voor te zorgen dat de administratieve kant van een project als een huis staat.

Ik ben geboren en getogen in Limburg. Maar woon sinds enige jaren in Noardeast-Fryslân. Ik ben afgestudeerd als bedrijfseconoom en verschillende jaren werkzaam geweest in de bank- en verzekeringswereld. Mijn achtergrond stelt mij in staat om ook de financiële kant van de bedrijven beter te begrijpen.

Ik werk graag in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Dat is zeker zo bij AC Adviseurs. Elke dag is anders en zijn er weer nieuwe uitdagingen en juist dat maakt mijn werk zo interessant. Ik leer elke dag weer wat nieuws, niet alleen over de administratie van projecten maar ook over de wereld die steeds mooier word door de projecten waar wij een steentje aan bij mogen dragen.

Wat mij het beste omschrijft is dat ik een doorzetter ben. Ik geef niet graag op voordat de onderste steen boven water is. Dit is ook terug te zien in mijn werk. Ik ga graag een stapje verder dan de verwachting is.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik vaak bezig met karate. In karate probeer ik mij telkens weer te  verbeteren, net zoals in mijn werk. Naast sporten ontdek ik graag nieuwe dingen in mijn vrije tijd van nieuwe recepten koken tot aan nieuwe werelden ontdekken op reis. Als echt bourgondiër houd ik natuurlijk van lekker eten in een goed gezelschap.

Al met al ontwikkel ik mij graag zowel in mijn werk als op persoonlijk vlak. Ik wil altijd en overal het beste eruit halen en verder gaan dan de verwachting. Dat is voor mij ‘Good Thinking!’

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief