Germen Nuis

Mijn naam is Germen Nuis en ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. De wereld om ons heen veranderd continu, iets wat ik niet alleen interessant vind, maar ook waar ik u bij kan helpen. Wilt u weten wat mijn andere drijfveren zijn?

Als geboren en getogen Groninger heb ik al mijn schooljaren in deze mooie provincie doorbracht, oftewel, lekker nuchter gehouden zeg maar. Na het voltooien van het Gymnasium heb ik de bachelor International Business gevolgd aan de rijksuniversiteit in Groningen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met de master Strategic Innovation Management evenals aan de Rijksuniversiteit Groningen. Een studie die zich bezighoudt met de dag van morgen, precies waar ik van hou. Tijdens deze studie heb ik dan ook geleerd dat hier mijn interesses liggen, voornamelijk op het gebied van innovaties.

Tijdens mijn master heb ik gebruik gemaakt van het Master Internship Programma dat de universiteit aanbiedt. Tijdens het zoeken van een interessante stageplek was mijn oog gevallen op AC Adviseurs, een op het oog warm uitziende organisatie die zich bezighoudt met de innovaties van morgen, precies wat ik zocht. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd, waaronder de verschillen tussen wat in theorie geleerd wordt en hoe de praktijk in het echt is. Maar ook heb ik leren werken in een dynamisch team van collega’s en met de vele klanten, iets waar je elke dag weer van kan leren.

Na het afstuderen ben ik weer aan de slag gegaan bij AC Adviseurs, maar nu natuurlijk als volwaardig lid van het team. Hierdoor kan ik mijn kennis en ervaring niet alleen verder uitbreiden, maar ook gebruiken om uw ambities te realiseren. Het drijft mij dan ook om hier elke dag mee bezig te mogen zijn en daardoor te mogen werken aan veel verschillende, mooie en innovatieve projecten.

Naast het werk houd ik mij in mijn privéleven ook met verschillende dingen bezig en mag ik graag nieuwe dingen ontdekken. Iets doen met vrienden, sporten, reizen of een combinatie hiervan ligt precies in mijn straatje. Een ‘roadtrip’ met vrienden is dan ook iets wat ik al meerdere malen gedaan heb. Aan de nieuwe indrukken en plekken die je op zulke momenten ontdekt ontleen ik dan ook veel plezier.

Al met al ontwikkel ik me dus graag, zowel op het werk als in mijn privéleven. De kennis en ervaring die ik vanuit alle perspectieven op doe helpen me om u, samen met ons fijne team, bij te staan in de innovaties van morgen. Dat is voor mij ‘Good Thinking’.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief