Hans Eilering

Mijn naam is Hans Eilering, ik ben als senior adviseur werkzaam bij AC Adviseurs. Ik heb een brede ervaring opgedaan op het grensvlak van business en techniek, met name IT. Daar ligt mijn kracht!

Ik vind het geweldig om met alle innovaties bezig te zijn die op dit moment in ontwikkeling zijn en die er nog aan gaan komen. De wereld heeft zich nog nooit zo snel ontwikkeld en wij mogen daar bij zijn. Het vormgeven van de toekomst. Is dat niet geweldig! Het faciliteren en meewerken aan innovaties bij onze klanten geeft mij energie. Er toe doen, daar ga ik voor.

In mijn vrije tijd doe ik onder andere aan boksen. Bij het sparren kun je dan alles wat je geleerd hebt en al je vaardigheden in de praktijk brengen. Dit is feitelijk wat je ook doet om samen met klanten te komen tot de beste oplossingen, de beste aanpak, je versterkt elkaar en kunt reageren op nieuwe input.

Ik ben graag buiten, fysieke inspanning in de buiten lucht maakt dat je ook frisser kijkt naar uitdagingen. Vaak vallen dan de puzzelstukjes van een complex probleem bijna automatisch in elkaar en dient de oplossing zich aan. Hier krijg ik dan echt een kick van omdat er ook vaak nieuwe ideeën op deze wijze ontstaan.

Hoe maak je nu de juiste keuzes in deze woelige tijden? Daarnaast lopen er vaak eigen innovaties in het bedrijf. Hoe manage je dat allemaal? Aan de oplossing van deze vraagstukken van ondernemers wil ik graag een steentje bijdragen.

Om klanten verder te helpen stel ik mijn brede ervaring graag beschikbaar, diverse rollen heb ik vervuld, projectmanager, adviseur, maar ook diverse directie en management functies. Dit betekent dat het gemakkelijk voor mij is om bijvoorbeeld af en toe een perspectiefwisseling te doen bij de benadering van een vraagstuk. Dit werkt vaak heel verhelderend.

Met mijn kalme en beschouwende insteek kan ik soepel mensen meenemen in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Als de voortgang er niet is word ik onrustig en dat ga je merken …

Eerst denken, “Good Thinking”, en dan doen past goed bij mij. Dit levert de beste resultaten. Conceptueel ben ik sterk, maar ik weet dit ook om te zetten in praktisch uitvoerbare stappen. Het moet natuurlijk wel gaan werken in de praktijk!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief