Mijn naam is Heleen Scholtens en ik ben met veel plezier werkzaam als trainee consultant bij AC Adviseurs. Het samenwerken met ambitieuze ondernemers en collega’s om duurzame en innovatieve projecten te kunnen ondersteunen geeft mij veel energie. Benieuwd wat mij nog meer drijft?

Ik ben opgegroeid in de Noordoostpolder en na het behalen van mijn VWO diploma ben ik naar Groningen verhuisd. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat het best wel wennen zou worden om vanuit de polder naar de stad te verhuizen bleek dit in de realiteit alles mee te vallen. Mijn nuchtere karakter sluit goed aan bij de nuchtere mentaliteit hier in het Noorden, waardoor ik me meteen helemaal thuis voelde. Na mijn verhuizing ben ik aan de Rijksuniversiteit Groningen aan de bachelor Bedrijfskunde begonnen en na het succesvol afronden van mijn bachelor heb ik voor de Master Change Management gekozen.

Wat me hierin zo aansprak, is het feit dat het in mijn ogen een hele relevante master is waarvan de kennis in heel veel organisaties direct toepasbaar is. Ik vind het namelijk fijn om praktisch aan de slag te kunnen en geleerde kennis meteen toe te passen. Veranderprocessen zijn overal aanwezig, in welke vorm dan ook. Of het nu gaat om noodzakelijke veranderingen om als organisatie mee te kunnen gaan in een dynamische omgeving of om vooruitstrevende veranderprojecten die zich bijvoorbeeld richten op innovatie of duurzaamheid.

Om mijn opgedane kennis al tijdens mijn studie toe te kunnen passen wilde ik graag een stage doen. Zo kon ik meteen praktisch aan de slag en ervaren of het werken als consultant bij me past. Ik heb bij AC Adviseurs mijn Master Internship gedaan en dit beviel zo goed dat ik na het afronden van mijn stage bij AC Adviseurs aan de slag ben gegaan als trainee consultant. Ik vind het ontzettend fijn dat het werk zo afwisselend is doordat we projectmatig werken. Daarnaast haal ik veel energie uit het leren van nieuwe kennis en vaardigheden en vind ik het belangrijk om mezelf zo breed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Zo heb ik binnen AC Adviseurs niet alleen de mogelijkheid om me als adviseur te ontwikkelen, maar ook op het gebied van projectbeheer en -management van alles te leren.

Wat mij het beste omschrijft is mijn drive om altijd een stapje extra te doen voor klanten en collega’s. Als ik ergens voor ga dan ga ik er helemaal voor. Waar ik daarnaast veel energie van krijg is het in gesprek gaan met gepassioneerde ondernemers om hun ambitieuze plannen te horen en vervolgens samen te kijken hoe de plannen tot een concreet project gevormd kunnen worden. Ik vind het een leuke uitdaging om hierbij goed vooruit te denken, processen uit te denken en het grotere plaatje voor ogen te houden. Mijn analytische vaardigheden komen hierbij goed van pas en zorgen ervoor dat ik goed overzicht kan houden.

Niet alleen in mijn werk vind ik afwisseling fijn, ook in mijn vrije tijd komt dit terug. Zo ben ik in mijn vrije tijd het liefst actief bezig en houd ik ervan om te wandelen of hard te lopen in de natuur. Daarnaast vind ik het erg leuk om regelmatig nieuwe sporten uit te proberen, zoals boksen, squash en padel. Verder besteed ik veel van mijn vrije tijd op stal tussen de paarden; een hobby die ik al vanaf kleins af aan heb. Als ik niet aan het sporten ben kan ik ontzettend genieten van een gezellige borrel met vrienden of familie, het liefst gepaard met het spelen van bordspelletjes. Ondanks dat ik heel goed tegen mijn verlies kan, kan ik wel flink fanatiek worden. Want ook hierbij geldt: als ik ergens voor ga, dan ga ik er helemaal voor!

In mijn werk streef ik ernaar om elke dag het maximale resultaat voor onze klanten te bereiken. Niet alleen door mezelf elke dag te blijven ontwikkelen en me volledig in te zetten, maar juist ook door krachten te bundelen en samen te werken als team. Want ik ben ervan overtuigd dat je samen altijd verder komt. Dat is voor mij Good Thinking!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief