Jeffrey Krist

Mijn naam is Jeffrey Krist, junior adviseur bij AC Adviseurs. Tijdens mijn studie ben ik er achter gekomen dat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan andermans succes. Wat dit voor u betekent?

Tijdens mijn opleiding bedrijfseconomie en de minorstudie governance, risicomanagement en compliance ben ik klaargestoomd om de uitdagingen die het werkveld van consultancy met zich meebrengen aan te gaan. Met risicomanagement en beheersing, financiën en bedrijfskundige kennis heb ik ondertussen flink wat kennis in mijn rugzak mogen en kunnen stoppen. Niets weerhoudt mij er nu van om deze kennis in de praktijk te brengen en aan de slag te gaan en mensen en bedrijven te helpen met innovatieve en strategische vraagstukken.

Innovatie is enorm interessant, we hebben hier met ons allen dagelijks mee te maken. Toen dacht ik bij mijzelf, waarom ga ik hier niet in afstuderen? Hieruit is een onderzoek ontstaan waarbij ik de factoren die invloed hebben op technische innovatie bij productiebedrijven binnen het MKB in Noord-Nederland in kaart ga brengen. Dit zal uiteindelijk resulteren in een model waarmee wij antwoord kunnen geven op al uw vraagstukken om technische innovaties te stimuleren binnen uw organisatie.

Een luisterend oor bieden en een vertrouwd gevoel geven en vervolgens helpen met het zoeken naar de juiste oplossing. Dit kan ik in de praktijk brengen door middel van het verlenen van adviezen bij AC Adviseurs. Ik ben enorm geïnteresseerd in de verhalen van elke ondernemer. Hoe mooi is het om bij veel bedrijven een kijkje te mogen nemen in de keuken en vervolgens gemotiveerd bezig te gaan met de vraagstukken die een klant met zich meebrengt. Wanneer u als klant met een glimlach en vol goede moed bezig gaat met oplossingen die wij u geboden hebben is mijn doel bereikt.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden. Twee keer per week met het team werken aan onze doelstellingen. Voorin, op het middenveld of achterin, het maakt mij niet uit. Ik ben een persoon die makkelijk meebeweegt met veranderingen. Maar als ik eenmaal sta waar ik sta dan wil ik mijn taak goed uitvoeren. Wanneer wij ons doel hebben bereikt zie ik dit als een teamprestatie, niet als individuele verdienste. Gezamenlijk een resultaat behalen, dat is waar ik voor sta! Ook bij AC Adviseurs pas ik dit principe toe, het resultaat telt en wordt gezamenlijk behaald.

Naar mijn overtuiging kunt u als klant alleen goed geholpen worden wanneer wij uw verhaal kennen. Het verdiepen in de klant resulteert in een vertrouwde omgeving waaruit de mooiste oplossingen tot stand komen. ‘Good Thinking’ is voor mij het kunnen inleven in het verhaal van u als klant en met deze informatie gezamenlijk tot een oplossing komen waarmee u als ondernemer verder kunt. Dit is ook waarin naar mijn mening AC Adviseurs zich onderscheidt, het inleven in de klant en gezamenlijk tot de antwoorden komen op vraagstukken die u als klant heeft.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief