Kirsten Huiting

Ik ben Kirsten Huiting. Mens, vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin, vrijwilliger, sporter, lezer en AC adviseur. Ik zet mij bij AC Adviseurs in voor een duurzame innovatieve maatschappij. Hoe ik dat doe?

Na mijn opleiding HTS Technische Vervoerskunde / Logistiek ben ik in diverse functies en sectoren (industrie, (semi)overheden en zorgbedrijven) werkzaam geweest. Op een gegeven moment ging het weer kriebelen, omdat ik mijzelf wilde vernieuwen en verder wilde ontwikkelen. Daarom ben ik, terwijl mijn kinderen de middelbare school volgen, weer aan de studie gegaan. Ik kreeg de kans van AC Adviseurs het traject Make IT Work te volgen. Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Die IT-kennis tezamen met alle kennis en ervaring die ik daarvoor heb opgedaan, wil ik graag inzetten om de klanten van AC Adviseurs verder te helpen.

Ik ben een kind van mijn tijd, maar ook kind van mijn voorouders, want ik geloof in duurzame vooruitgang. Net als mijn betovergrootvader, hij bouwde drie korenmolens in Friesland en Drenthe, duurzaam, waaronder Windlust in Tynaarlo, waar ik als molenaarsdochter vlakbij geboren ben. Mijn overgrootvader van de andere tak was de eerste met stamboekvee in Drenthe, met rasveredeling van pootaardappelen pionierde hij in de regio. Mijn moeder geeft als zeventig plusser nog steeds sportlessen volgens het ‘Gezond Actief Leven Model’. Dit stuk geschiedenis heeft mij gevormd, duurzaam, gezond en flexibel gemaakt.

In het dagelijkse leven denk ik in kansen en mogelijkheden. Ik woon in Groningen boven het Groninger gasveld, al voor de aardbevingen zich aandienden zijn mijn man en ik begonnen aan de verduurzaming van ons bijna 100 jarige huis. Niet wachten op de overheid, maar zelf aanpakken, isoleren, van gas naar inductie koken, zuiniger apparaten daardoor minder energieverbruik. Door te verdiepen, kennis op te doen, deskundigen te raadplegen, aan te pakken en daarmee vooruit te komen. 

In deze dynamische wereld waar het aanbod op velerlei gebied groter is dan mensen aankunnen, van goederen tot diensten, tot apps, is het ook belangrijk om ontspanning in te bouwen. Dat doe ik door te volleyballen, elke week een lange wandeling te maken, mij in te zetten als GMR-lid voortgezet onderwijs van de openbare scholen in Groningen en veel te lezen over diverse zaken van krant, tot literair boek tot vaktijdschrift en te genieten van mijn gezin. 

Ik breng graag mensen en mogelijkheden bij elkaar. Samen kom je verder! Als adviseur werkend in een veelzijdig team kan ik vanuit onze kennis, kunde en ervaring een bijdrage leveren aan het realiseren van een idee. Ik vind het belangrijk om goed werk af te leveren, maak graag overzicht en ben resultaatgericht. Vanuit AC Adviseurs hebben wij contact met veel verschillende ondernemers, in verschillende sectoren, met verschillende uitdagingen, kansen en ambities en met de meest uiteenlopende ideeën. Vernieuwende ideeën, van mensen die grenzen durven te verleggen, die bijdragen aan meer gemak, diepgang, welvaart en welzijn, een duurzame maatschappij. Ik vind het geweldig dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Zo kan ik in deze dynamische tijd de klanten van AC Adviseurs tot dienst zijn en samen ambities waar maken.

Bouwen aan de toekomst, denken in mogelijkheden om bij te dragen aan de ambities van uw organisatie in een veranderende duurzame maatschappij. U op betrokken wijze helpen bij het verbinden van mensen, ideeën, kennis en organisaties vanuit een gezamenlijke visie en ambitie, dat is voor mij ‘Good Thinking‘!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief