Lars Amels

Mijn naam is Lars Amels en ik werk als consultant bij AC Adviseurs. Ik haal veel voldoening uit het adviseren en vooruit helpen van organisaties en doe dit ook graag voor die van u. Wilt u weten wat mij drijft?

Tijdens mijn studie Industrial Engineering and Management heb ik een aantal keer erg leuke projecten mogen uitvoeren bij verschillende bedrijven. Hier heb ik veel van geleerd en heeft mij doen beseffen dat ik het erg leuk vind om organisaties te adviseren. Nadat ik op het prachtige Bali de eindpresentatie van mij afstudeerscriptie had gegeven, wist ik zeker dat ik hier in mijn werk mee door wilde gaan. Ook heb ik veel interesse in onderwerpen als innovatie en duurzaamheid.

Organisaties adviseren en helpen hun doelen te verwezenlijken is iets wat mij erg motiveert. Er komt vaak veel op ondernemers af qua trends en ontwikkelingen en qua maatschappelijke uitdagingen. Dit alles biedt echter ook weer kansen om nieuwe projecten uit te voeren. Wanneer deze projecten gepaard gaan met gave innovaties of vooruitgang op het gebied van duurzaamheid is dit natuurlijk al helemaal mooi. En laat dit nou net datgene zijn waar wij bij AC Adviseurs veel mee bezig zijn. Door mijn studie heb ik zowel een bedrijfskundige als technische achtergrond, zodat ik onze klanten zo breed mogelijk kan ondersteunen en met ze mee kan denken. Ook ben ik constant op zoek naar manieren om (bedrijfs)processen te verbeteren.

Behalve op professioneel vlak, probeer ik mij ook in mijn privéleven te verbeteren en mijzelf doelen te stellen. Dit kan op sportief gebied zijn, bijvoorbeeld tijdens het wekelijkse sportuurtje met collega’s, maar ook door het lezen van een goed boek. Hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen en leer ik nieuwe dingen, wat ook in mijn werk weer van pas komt.

Het werken bij AC Adviseurs biedt mij de kans om onze klanten te kunnen ondersteunen om stappen vooruit te zetten en hun doelen te bereiken. Hierbij hoop ik met mijn achtergrond onze klanten zo breed mogelijk verder te kunnen helpen. Voor mij is dat ‘Good Thinking’!

 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief