Maarten Mesu

Mijn naam is Maarten Mesu. Tijdens mijn master Supply Chain Management (SCM) ben ik gestart met een Internship bij AC Adviseurs. Gedurende deze meeloopstage heb ik een hoop relevante werkervaring op mogen doen bij AC Adviseurs. Inmiddels ben ik werkzaam als junior aviseur, wat voor mij een volledig nieuwe uitdaging is, maar waar ik veel plezier en energie uit haal.

Gedurende mijn bachelor Bedrijfskunde kwam ik er achter dat ik samenwerking tussen verschillende partijen, het leggen van verbindingen en elkaars krachten benutten erg belangrijk zijn. Vanuit deze studie in combinatie met mijn master heb ik ervaren dat samenwerking de sleutel tot succes is. Dit kan zowel interne samenwerking tussen collega’s zijn als externe samenwerking tussen verschillende partijen. Dit maakt voor mij werken in een team als AC Adviseurs zo leuk, gezamenlijk het maximale resultaat behalen en daarmeede toegevoegde waarde voor de klant verhogen. Als adviseur ben ik goed in staat 'afstand' te nemen en vanuit een totaal plaatje kansen, mogelijkheden of verbeterpunten voor de klant te zien. In termen van mijn master SCM is het hierbij belangrijk op zoek te gaan naar ‘continuous improvement’, oftewel: hoe kan een klant door continue verbetering in de toekomst staan waar hij/zij wil staan?

Dit uit zich ook in mijn privé leven. Ik voetbal al enige tijd op goed amateurniveau bij mijn plaatselijk vereniging. Vanaf training nr. 1 in het seizoen als een groep individuen elkaars krachten benutten, elkaar versterken en van elkaar leren om uiteindelijk bij de laatste training te kunnen zeggen dat de gestelde doelen van dat seizoen zijn behaald, is voor mij een ultieme ervaring. Dit samenwerken en tegelijkertijd het maximale uit ieders individuele kwaliteiten halen is ook bij AC Adviseurs erg belangrijk om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanuit een helikopter view kansen en verbeterpunten zien voor u als klant, hier continu naar op zoek zijn om zo in samenwerking met collega’s en u als klant het maximale resultaat te behalen en de grootst mogelijke toegevoegde waarde te creëren: dat is voor mij ‘Good Thinking’!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief