Marjolijn van Aarst

Ik ben Marjolijn van Aarst en sinds een aantal jaren adviseur bij AC Adviseurs. Zowel in mijn privéleven als met mijn werk wil ik een bijdrage leveren. Ik vind het leuk om hierbij met een gemotiveerd team aan een bepaald doel te werken. Hoe ik dit doel probeer te behalen?

Het is mijn overtuiging dat je samen verder komt. Maar dit is ook een uitdaging! Dit uit zich in mijn privé leven bijvoorbeeld bij één van mijn hobby’s, roeien. Samen met mijn roeiploeg trainen we voor onze wedstrijddoelen. Samenwerking, commitment, perfectie en doorzettingsvermogen zijn belangrijke kernvoorwaarden voor succes in het roeiteam. Zo hebben we in 2012 met het roeiteam de Elfsteden Roeimarathon geroeid, waarbij we het record voor de dames daadwerkelijk hebben verpletterd. Om dit doel te kunnen behalen, zijn we gezamenlijk in training gegaan en hebben we gedurende de benodigde tijd alles voor dit doel opzij gezet. Dit vraagt een gerichte en gestructureerde aanpak. Niet alleen op korte, maar zeker ook op de lange termijn. Een lange adem hebben. En betrokken blijven. Dit zijn mijn sterke punten. Punten waar ik me goed bij voel.

Mijn interesses liggen op allerlei gebieden. Hierdoor ben ik vaak op zoek en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Ik vind het hierbij belangrijk zoveel mogelijk kennis te vergaren voordat ik een mening vorm en eventuele keuzes maak. Want alleen met een zo objectief en compleet mogelijk beeld van een situatie, kan deze goed worden ingeschat. Met roeiwedstrijden wil ik bijvoorbeeld voorafgaand aan de wedstrijd analyseren wie mijn tegenstanders zijn, hoe de baan ligt, wat het weer is, hoe hard we per kilometer moeten varen en wat natuurlijk onze tactieken en kansen zijn.

Met de verscheidenheid aan klanten van AC Adviseurs en hun wensen, maar ook de regelmatige wijzigingen in beleid en regelgeving, komt mijn drang naar kennis en leren ook in mijn werk goed tot haar recht.

Dankzij mijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid, ben ik ook altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Ik ben er van overtuigd dat je, door het beantwoorden van deze vraag, tot de kern komt. En op die manier kom je verder. Dit geldt ook voor de klanten van AC Adviseurs. Hierin ligt naar mijn mening gelijk de toegevoegde waarde van AC Adviseurs. Alleen door je goed te verdiepen in de klant, en de vraag achter de vraag te achterhalen, kun je iets voor ze betekenen. Waarom willen mensen en organisaties bepaalde zaken? Wat drijft hen? Wat zijn hun doelen en hoe pakken zij dit aan? Ik kan en wil hen verder helpen door deze vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen ook onze klanten hun ambities realiseren. Dat is ‘Good Thinking’!

Blader door alle werknemers

icon
label
label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief