Mathijs Slomp

Als senior consultant ben ik constant opzoek naar vernieuwing en verbetering. Zowel zakelijk als privé houd ik mijzelf scherp door nieuwe uitdagingen aan te gaan en zoek ik de samenwerking op om uit elke situatie het beste resultaat te halen. Wie ik ben en hoe ik deze ambitie in de praktijk breng?

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij AC Adviseurs en ben ik vanuit een junior functie doorgegroeid tot senior consultant. En na al die jaren kan ik zeggen dat dit vak mij past! Het werk bij AC Adviseurs dwingt mij om ‘out of the box’ te denken, projectmatig aan de slag te gaan en om met praktische oplossingen te komen. Het organiseren zit mij hierbij in het bloed. Het traject om vanuit een idee tot doordacht plan te komen daagt mij telkens uit. De uitdaging vind ik in het feit om alle schakels van het project zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te zetten. Dit geldt voor materieel, financiën, personeel en andere stakeholders. Het zoeken naar een juiste balans, verbinden en het creëren van draagvlak maakt dat een goed resultaat ook een duurzaam resultaat is. De regisseursrol binnen dit proces past mij erg goed.

Ik wil graag een verschil maken en maatschappelijk mijn steentje bij dragen. De klanten en projecten bij AC Adviseurs maken dat mogelijk. Duurzaam ondernemen gaat natuurlijk veel verder dan zonnepanelen en led-verlichting. De manier waarop een organisatie met haar stakeholders omgaat zegt werkelijk iets over de maatschappelijke betrokkenheid. Mijn portefeuille bestaat uit klanten die hierbij voorop willen lopen. En ik kan ze helpen om die ambitie te realiseren.

In mijn ogen kunnen wij onze klanten alleen meerwaarde bieden als wij als collega’s het beste uit elkaar weten te halen. Dit stimuleer ik door mijn rol in het ‘onboarding’ proces van nieuwe medewerkers, interne kennisoverdracht, kritisch te blijven op werkprocessen en niet te vergeten door leuke activiteiten te organiseren vanuit onze actieve personeelsvereniging.

Persoonlijk haal ik het beste uit mijzelf door de combinatie van een levendige gezinssituatie met drie jonge kinderen., sport en blijven ontdekken. Het ‘managen’ van een gezin is met een knipoog te vergelijken met mijn werk. Elkaar begrijpen, samen- maar ook zelfstandig dingen doen en daarmee een relatie opbouwen en doorontwikkelen is de basis voor succes en plezier. Dat succes en plezier uit zich bij mij tevens in het beoefenen van balsporten als tennis, golf en voetbal. Het blijven ontdekken uit zich voornamelijk in reizen. Ik heb het geluk gehad om op zes werelddelen verschillende culturen, plaatsen en gewoontes te mogen aanschouwen. Hierdoor verbreed ik mijn denkbeelden en kan ik makkelijker relativeren.

De combinatie van persoonlijke- en werkervaring maken mij tot iemand die graag betrokken is. Nieuwe ervaringen opdoen, projectmatig te werk gaan en uit elke situatie het beste halen dat is waar ik mij voor inzet. Verder gaan dan de verwachting en verder kijken dan vandaag. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief