Maud van Zanten

Mijn naam is Maud van Zanten. Als consultant bij AC Adviseurs combineer ik mijn creativiteit en Twentse nuchterheid om samen met klanten hun bedrijf en daarmee de wereld een stukje beter te maken. Ik heb ervaren dat juist het bundelen van verschillende ideeën kan leiden tot de beste plannen. Wilt u weten wat mij daarbij inspireert en motiveert?

Ter afsluiting van mijn studie European Studies heb ik bij AC Adviseurs een afstudeeropdracht mogen doen rondom de European Green Deal. In de Green Deal schetst de Europese Commissie een pad naar een klimaat neutrale en circulaire economie in 2050. Ik heb daarbij onderzocht hoe wij bij AC Adviseurs, u als klant het beste hier op voor kunnen bereiden en van kunnen laten profiteren. Samen met mijn Green Deal Team mag ik mij namens AC Adviseurs inzetten om onze klanten te ondersteunen bij deze belangrijke transitie.

Duurzaamheid is een onderwerp dat voor iedereen relevant is, het vooruitstrevend denken, je als organisatie en als mens ontwikkelen en innoveren is nog nooit zo belangrijk geweest. De beleidswereld die ik tijdens mijn studie heb bestudeerd heb ik tijdens mijn onderzoek tot leven zien komen. Ik heb daarbij gezien hoe wetten en regels de maatschappij en organisaties vormen, maar tevens ook kunnen leiden tot geweldige ideeën en ontwikkelingen.

Afgelopen jaren heb ik mijzelf mogen ontwikkelen in het team van AC Adviseurs. Nog niet eerder heb ik onderdeel uit mogen maken van zo een dynamische wereld. Elke dag beleef ik veel plezier aan de collega’s die vol enthousiasme werken aan verschillende taken. Daarnaast zijn er ook de klanten met innovatieve ideeën en projecten die ik zelf nooit voor mogelijk zou kunnen houden. Dit vooruitstrevende denken inspireert mij en motiveert mij om mijn absolute best te doen in het begeleiden van onze klanten.

Daarnaast motiveert het mij om het beste uit mijzelf te halen. Deze mogelijkheid krijg ik bij AC Adviseurs op het gebied van werk door verschillende trainingen en opleidingen te volgen. In mijn privé leven doe ik dit door sportuitdagingen aan te gaan en bordspelletjes te spelen. Dit heeft mij een winnersmentaliteit, doorzettingsvermogen en tactisch denkvermogen gegeven. Allemaal eigenschappen die mij helpen om projecten samen met onze klanten tot een succes te maken.

Bij AC Adviseurs houd ik mij bezig met verschillende taken, zowel het adviseren van organisaties, als het beheer van lopende projecten. Het is juist de combinatie hiervan die zorgt dat ik elke dag met veel energie aan het werk ga. Ik ben betrokken bij alle aspecten van een project. Bij het klantgesprek waar een idee is ontstaan, het sparren om dit idee tot een volwaardig project te vormen, de uitvoering van een project en uiteindelijk bij de afsluiting, nadat het project succesvol is uitgevoerd. Elke dag leer ik iets nieuws, hetzij over duurzaamheid, techniek of bijvoorbeeld over project administratieve zaken.

Mijzelf laten inspireren door klanten en door samenwerking een succesvol project neerzetten en realiseren. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief