Silke Hoekstra

Mijn naam is Silke Hoekstra. Ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. Na mijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik bij AC Adviseurs mijn werkende leven gestart. De brug vormen tussen mensen met ideeën en mogelijkheden, daar wil ik toegevoegde waarde leveren. Hoe ik dat doe?

Tijdens mijn studieperiode en vooral tijdens de afstudeerfase ben ik erachter gekomen dat mijn interesses liggen bij het helpen van klanten en dan met name vanuit een positieve benadering. Kansen en uitdagingen in kaart brengen en benutten. Klanten, die goed zijn in wat ze doen, verder helpen met het realiseren van hun ambities. Kijken naar wat de toekomst allemaal te brengen heeft!

Het menselijke aspect dat gepaard gaat met dit werk spreekt mij erg aan. Elke klant is uniek en daarom vergt ook elke klant weer een andere aanpak. Ik ben een echt mensen-mens en daar past het werken met allerlei verschillende mensen, zowel intern als extern, goed bij. In de subsidie-wereld wordt met een nogal specifieke taal gesproken en ik ben goed in staat om dit op zodanige wijze praktisch te vertalen dat ook de klant, die niet de ins en outs van het vak kent, begrijpt wat er wordt bedoeld.

De klanten van AC Adviseurs zijn ambitieuze klanten die graag vooruit willen. Ik ben iemand die enthousiast wordt van innovaties en nieuwe uitdagingen. AC Adviseurs werkt vanuit een duurzame relatie met klanten. Dit betekent voor mij twee dingen, duurzaam als in een lange termijn relatie opbouwen met klanten maar ook duurzame innovaties doorvoeren met als resultaat een project dat ook bijdraagt aan bijvoorbeeld het milieu.

Ik heb erg veel zin om deze uitdagingen samen met u op te pakken en denk ontzettend veel te kunnen leren binnen AC Adviseurs. Ik ben een leergierige, nuchtere en enthousiaste adviseur die elke uitdaging die voorbijkomt met volledige inzet aangrijpt. Ook ben ik iemand die veel vragen stelt, om een zo compleet mogelijk beeld van de situatie te krijgen. Dat is belangrijk om vervolgstappen te kunnen zetten.

Maximale waarde creëren voor u als klant is waar ik naar streef en dat probeer ik te bereiken door middel van het benutten van mogelijkheden en door goed te begrijpen wat u als klant nodig heeft. Dat is voor mij “Good Thinking”!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief