Wietse van Koeveringe

Mijn naam is Wietse van Koeveringe en ik ben mede-oprichter en partner van AC Adviseurs. Met en bij de oprichting van AC Adviseurs, heb ik altijd een duidelijk doel voor ogen gehad. Wat dit is?

Als ik mij ergens aan bind, of dit nu persoonlijk of zakelijk is, sta ik erachter en ga ik er voor. Volledig. Ik vind het uitdagend om, ondanks alle mogelijke moeilijkheden en problemen, mogelijkheden te zien en sterktes uit te bouwen. Dit doe ik het liefst samen. Echter, bij een samenwerking is commitment voor mij een noodzakelijke voorwaarde. De wil moet er bij alle betrokkenen zijn. En eerlijkheid. Aan mij zal dat niet liggen en ik verwacht dat ook van anderen. In mijn medepartners en werknemers heb ik personen met eenzelfde commitment gevonden. Samen hebben wij AC Adviseurs als duurzame onderneming neergezet die meerwaarde biedt op de lange termijn en ondernemers strategisch ondersteunt. Samen bedenken we uitdagende ideeën, bouwen, voeren uit en behalen zodoende resultaat.

Ook in mijn vrije tijd ben ik hier naar op zoek. Het zelf uitbouwen van mijn huis en thuis met zichtbare resultaten als gevolg. Maar ook bij beachvolleybal en zaalvoetbal er samen voor gaan en succes behalen. Bij deze beide sporten is er sprake van een kleiner team dan gebruikelijk. 2 tegen 2 of 3 tegen 3 bij beachvolleybal en 6 man in het veld bij zaalvoetbal in plaats van de gebruikelijke 11. Ik maak zelf zowel persoonlijk als zakelijk het liefst deel uit van niet al te grote (project)teams. Met kleine teams fanatiek samenwerken aan een gesteld doel. Of het nu een rally is of een zakelijk project. Op die manier kan een ieder een rol van betekenis vervullen, is iedereen betrokken en is er ruimte voor ontplooiing van alle teamleden afzonderlijk. Ontwikkeling in de richting van hun passie.

Voor mij is passie naast commitment een noodzakelijke voorwaarde om te kunnen komen tot een resultaat. Deze passie, die zich bij iedereen op een andere manier en ander vlak manifesteert, boeit mij. Geeft mij energie. Ik vind het een uitdaging om vanuit deze gedrevenheid ambities waar te maken. Soms moeten hierbij wegen worden gezocht en bewandeld die net buiten de gebaande paden liggen. Nieuwe manieren gevonden worden of nieuwe dingen worden opgezet. Want juist dan kom je er achter hoe iets beter of mooier kan. De beleving die hiermee gepaard gaat, biedt mij veel voldoening. Letterlijk op de ski’s of mijn snowboard buiten de piste nieuwe routes vinden. Meestal met goed resultaat. En soms eindig je in een dal zonder lift. Maar dan heb je het wel geprobeerd en uitgezocht. Durven te doen en hiervoor gaan. Samen met mijn collega’s en klanten. Dat is ‘Good Thinking’.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief