Willy Sulter

Ik ben Willy Sulter, en als financieel medewerkster werkzaam bij AC Adviseurs. Zowel privé als in mijn werk heb ik mijn zaken graag goed voor elkaar. Hoe ik dit voor elkaar krijg?

Overzicht. Een simpel woord, maar eentje met een grote betekenis. En een woord dat bij tijd en wijle voor mij een uitdaging heeft gevormd. In zowel mijn werk als privéleven wil ik namelijk alles eruit halen wat erin zit. En gewaardeerd worden voor wat ik doe. In het verleden heb ik eerst fulltime gewerkt om vervolgens fulltime moeder te zijn. Echter, beide invullingen boden mij niet de balans die ik zocht. Bij AC Adviseurs heb ik wel gevonden waar ik naar op zoek ben. Doordat ik mijn werk vanuit huis kan doen, is er sprake van een voor mij optimale combinatie van werk en gezin. Kan ik me op beide fronten volledig inzetten en voel ik me gewaardeerd. Overzicht door balans.

Overzicht creëren streef ik niet alleen voor mezelf na. Ik wil anderen hier ook bij helpen. Want het hebben van overzicht biedt in mijn optiek rust en ruimte en dit kan je verder helpen. Je helpen vooruit te komen. Je helpen te zijn wie je wilt zijn. In mijn vrije tijd ben ik bijvoorbeeld al jaren met veel enthousiasme actief op de scholen van mijn kinderen. Op dit moment ben ik onder andere vrijwilligster in de mediatheek. Hier stel ik orde op zaken en houd ik toezicht op de leerlingen die achter de computers werken. Op die manier kan ik voor zowel de leerlingen als de school een meerwaarde vormen.

Maar ook dichterbij en directer wil ik helpen. Voor familie en haar belangen ga ik, indien nodig, door het vuur. Regel ik dat wat nodig is. Of dit nu iets is wat ik zo kan organiseren of dat ik me er volledig in moet storten en het me meer tijd en energie kost. Ik regel het graag. Mijn vasthoudendheid hierbij is kenmerkend voor mij.

In mijn werk creëer ik overzicht met een geordende administratie. Hierin is alles blindelings te vinden. Dit stelt mij in staat om mijn werk optimaal uit te voeren en zodoende een meerwaarde te vormen voor mijn collega’s, AC Adviseurs en indirect ook voor haar klanten. Op deze manier komt iedereen verder. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief