Winette de Graaf

Mijn naam is Winette de Graaf, ik ben als senior adviseur werkzaam bij AC Adviseurs. Voor mij is ondernemerschap één van de interessantste zaken die er is. Ik wil ondernemers helpen om ondanks alle hectiek en dynamiek koers te blijven houden en succesvol te zijn. Hoe ik dit in praktijk breng?

Als adviseur denk ik graag creatief en kritisch mee bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en projecten. Een goede onderlinge verstandhouding met wederzijds vertrouwen vind ik daarbij erg belangrijk. Door een goede samenwerking kunnen namelijk de beste resultaten worden behaald. Of zoals Steve Jobs ooit zei: ‘Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people’. Onderdeel uit mogen maken van zo’n team, dat is wat mij energie geeft!

Na meer dan 10 jaar bij een groot levensmiddelenbedrijf als Manager Subsidies te hebben gewerkt, was de overstap naar AC Adviseurs voor mij een bewuste keuze. Ik wilde namelijk graag weer een bijdrage leveren aan het realiseren van de ambities van ondernemers. In het verleden heb ik ook al met veel plezier als consultant gewerkt. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van subsidies kan ik u breed adviseren. Maatwerk is daarbij essentieel. Iedere organisatie is uniek. Wat voor de ene organisatie goed werkt, is niet altijd de beste oplossing voor een andere organisatie. Samen met u inventariseer ik daarom graag de juiste kansen.

Privé gebruik ik mijn creativiteit om te schrijven, te tekenen en te schilderen. Soms met het gewenste resultaat, soms ook niet. Daarnaast ben ik van april tot en met oktober vaak op het water te vinden. Zelf hebben we een motorboot, maar ik ben fan van alle watersporten. Een koers uitstippelen, koers houden, de juiste taakverdeling, aandacht voor je omgeving en alert zijn op de verkeersregels op het water. Samen met u koers zetten en richting houden, dat is voor mij “Good Thinking”.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief