Wouter van der Meulen

Mijn naam is Wouter van der Meulen. Na mijn opleiding ben ik als junior adviseur gestart bij AC Adviseurs. Voor mij een hele nieuwe wereld, waar ik mij al snel op mijn gemak en op mijn plek voelde. Waarom?

Al snel werd mij duidelijk dat bij AC Adviseurs een gemeenschappelijk doel wordt nagestreefd: als team de klant zo goed mogelijk adviseren en bijstaan bij innovatieve projecten die vaak een grote impact hebben op de desbetreffende organisatie. Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde ontdekte ik al snel dat ik innovatie een heel interessant onderwerp vind en dat ik er iets mee wilde gaan doen. In eerste instantie met de keuze voor mijn masterstudie: Strategic Innovation Management en daarna met mijn keuze voor AC Adviseurs. Klanten van AC Adviseurs zijn innovators en het is dan ook heel interessant om te zien hoe ambitieus organisaties zijn om continu op zoek te blijven gaan naar vernieuwing en hoe wij hier als adviseur een steentje aan bij kunt dragen. Naast het goed luisteren naar de klant en het in kaart brengen wat de klant wil, is het uitdagend om met ideeën of alternatieven te komen waardoor de klant nog enthousiaster wordt. Samen met collega’s en de klant op zoek naar het beste resultaat!

Het bovengenoemde enthousiasme uit zich bij mij niet alleen op de werkvloer, maar ook privé. Al jaren voetbal ik in het eerste elftal van mijn club en probeer ik iedere zondag weer het maximale er uit te halen. Ook heb ik jaren op goed niveau getennist maar uiteindelijk moest ik focus leggen en heb ik mij volledig toegelegd op voetbal. Het teamaspect van een elftal met technische staf en alles daar omheen gaf daarbij de doorslag. Individuen die elkaar aanvullen waardoor een goed resultaat behaald kan worden en na de wedstrijd gezellig met je vrienden en supporters de wedstrijd nabespreken. Gezamenlijk proberen automatismen er in te krijgen maar ook werken aan je individuele vaardigheden. De ontlading die dan loskomt na een goede teamprestatie is niet te evenaren. Dit aspect vertoont vele overeenkomsten met de werkzaamheden bij AC Adviseurs. Continu op zoek blijven naar verbetering en toegevoegde waarde: dat is voor mij ‘Good Thinking’!

 

 

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief