projectmanagement-opstartHerkent u dit? Projecten binnen uw organisatie komen traag op gang. Projectmedewerkers weten niet goed met welke activiteiten zij moeten starten. Het is onvoldoende duidelijk wat er van projectmedewerkers wordt verwacht. De activiteiten doen de medewerkers naast hun reguliere werkzaamheden. Het getuigt van ‘Good Thinking’ om vooraf goed over dit soort zaken na te denken en er sturing aan te geven. Dit biedt helderheid en geeft richting aan de projectmedewerkers in het behalen van hun projectresultaten.

De voorbereidingsfase is de belangrijkste fase in een project. In deze fase dienen voor alle betrokkenen de kaders, inhoud en werkwijzen van het project inzichtelijk te worden gemaakt. Projectmedewerkers weten dan wat er van hen wordt verwacht en welke projectresultaten binnen de gestelde kaders moeten worden behaald.

Projectmatig werken vraagt om een andere aanpak en aansturing dan reguliere werkzaamheden. AC Adviseurs kan u bij het opstarten van uw project ondersteunen, zodat u een goede basis legt voor de uitvoering van uw projecten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is cruciaal om inzichtelijk te hebben welke (risico) factoren van invloed zijn op projectdoelen, kwaliteit en inhoud van een project. U kunt hier op voorhand al in sturen. Daarnaast is het belangrijk om medewerkers al in een vroeg stadium bij het project te betrekken. Wissel ideeën uit, zodat u de juiste mensen vanaf het begin aan boord heeft en met hen de gewenste koers vaart.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right5

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief