projectmanagement-secretariaatHoe zorgt u dat de verschillende partners met wie u samenwerkt, ook bekend zijn met wat zij op welk moment moeten doen? Weet iedere partner wat er inhoudelijk van hen wordt verwacht? Kent iedere partner de verantwoordingseisen richting een subsidiegever? Hoe zorgt u dat de partners zich (tijdig) houden aan de administratieve eisen en aan de rapportageverplichtingen? ‘Good Thinking’ is gericht op het maximaliseren van de opbrengsten tegen minimale risico’s voor u en de partners die bij het project zijn betrokken.

Na subsidieverlening volgt de uitvoering van het subsidieproject. Naast de inhoudelijke uitvoering dient ook de nodige aandacht te worden besteed aan de verantwoordingseisen richting een subsidiegever. Hier komen diverse zaken bij kijken. Deze moeten u niet afleiden van uw dagelijks werk, maar zijn wel cruciaal in de verantwoording. Denk aan aspecten als het voeren van een gezamenlijke projectadministratie, een urenadministratie, de wijze van inhuur van externen, budgetbewaking, bijeenkomsten van projectteamleden, het inrichten van het projectarchief, etc.

AC Adviseurs kan het secretariaat van een project voor u voeren. Om zo de administratieve processen rondom een (samenwerkings)project voor u te garanderen. Wij verzorgen voor u de administratieve vastlegging volgens de richtlijnen en voorwaarden van de subsidieregeling en diverse (interne) rapportages, de einddeclaratie, archivering etc. Kortom: u kunt zich dankzij de inzet van AC Adviseurs richten op de zaken die er echt toe doen!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right5

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief