projectfinanciering-subsidiesHeeft u een nieuw projectidee? Vraagt u zich af hoe dit financierbaar is? Hoe komt u erachter of subsidie iets voor u is? Zijn er überhaupt subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf? Zijn subsidies niet alleen voor grote bedrijven? Geven subsidies u niet een hoop administratieve rompslomp? ‘Good Thinking’ bewijst dat subsidies u kunnen helpen om sneller of beter uw doelen te bereiken.

U heeft uw handen vol aan het managen van uw organisatie. Daardoor heeft u geen tijd om subsidiemogelijkheden voor uw organisatie te signaleren. Laat staan om deze optimaal te benutten. En al had u de tijd, weet u dan waar u moet beginnen? Er zijn talrijke (Europese) subsidies beschikbaar voor zowel profit als non profit organisaties. Voor de meest uiteenlopende onderwerpen bestaat er wel een subsidieregeling: innovatie, product- of procesontwikkeling, energiezuinige investeringen, milieuvriendelijke producten, duurzame inzetbaarheid, internationaal zakendoen, etc. Stuk voor stuk complexe regelingen, die continue aan verandering onderhevig zijn. Hoe weet u of u alle kansen ook volledig benut? En waarom zou u het zelf willen doen?

AC Adviseurs kan u veel werk uit handen nemen als het gaat om het signaleren, benutten en beheren van uw subsidiemogelijkheden. Het is ons streven om uw onderneming volledig te laten profiteren van de vele mogelijkheden die subsidies bieden. Zo kunt u zich richten op uw eigen vakgebied. Subsidies bieden meer voordelen dan geld alleen. Het is ook een manier om publiciteit te krijgen voor een project. Als een overheidsorgaan of -agentschap uw project in de vorm van een subsidie positief heeft beoordeeld, werkt dat in de praktijk ook positief door.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right4

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief