businessdevelopmentHeeft u als ambitieuze ondernemer ideeën voor nieuwe technologie, producten of diensten? Of de wens om te groeien met uw bestaande producten of diensten? AC Adviseurs ondersteunt u graag in het proces van business planning en –development. Een noodzakelijk proces om de stappen van productidee tot marktintroductie en groei vorm te geven en te realiseren. ‘Good Thinking’ vergroot uw kansen op succes.

In dit proces staat u voor belangrijke vragen en keuzes. Bijvoorbeeld over de opbouw van de markt en de marktvraag. Maar ook het businessmodel en de strategie voor het introduceren van uw nieuwe product of dienst in nieuwe of bestaande markten. Daarnaast zullen in veel gevallen extra financiële middelen nodig zijn om ontwikkelingskosten, marktintroductie en groei te financieren. Een goed doordacht business of ondernemingsplan met heldere keuzes en betrouwbare en onderbouwde prognoses is dan noodzakelijk om potentiele geldschieters te kunnen overtuigen.

AC Adviseurs beschikt over een eigen methodiek waarmee wij u kunnen ondersteunen in het proces van business planning en development. Een proces waarin alle bedrijfskundige disciplines aan bod komen. Hierbij maken wij graag optimaal gebruik van de bij u en uw organisatie aanwezige kennis door in het proces geregeld workshops met u te organiseren.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief