strategieEen visie op de toekomst en een heldere strategie is noodzakelijk voor elke organisatie. De wereld om ons heen en de markten waarin u opereert veranderen snel, steeds sneller zelfs. Een goede strategie kan binnen deze dynamiek richting geven aan de duurzame ontwikkeling van uw onderneming en helpt uw ambities te realiseren. AC Adviseurs wil graag samen met u werken aan uw pad naar de toekomst. Met ‘Good Thinking’ geven we samen de toekomst van uw organisatie kleur en stellen we het benutten van kansen centraal. 

De ontwikkeling van een goede strategie vraagt heldere analyses, gecombineerd met een visie op uw markt en onderneming. Daarin moet beoordeeld worden welke ontwikkelingen voor uw onderneming relevant zijn om uw onderscheidend vermogen en positionering uit te kunnen breiden of te versterken. Actuele trends, technologische vernieuwingen en grote maatschappelijke veranderingen doen hun intrede. Denk bijvoorbeeld aan de impact van de circulaire economie of 3D-printing. Tussen al deze technologische ontwikkelingen zitten ook disruptieve technologieën die werkwijzen en markten op hun kop kunnen zetten. Op tijd signaleren is van groot belang.

AC Adviseurs heeft een methodiek ontwikkeld van pragmatische en flexibel in te richten modules. De combinatie van modules kiezen we op basis van uw specifieke situatie en vraagstelling en maken de aanpak daarmee op maat. Basis voor uitwerking van de modules vormen workshops met u of met een team uit uw organisatie. De resultaten hiervan gebruiken we in de uitwerking van analyses en voorstellen voor strategische keuzes. Zo combineren we uw kennis en ideeën met onze visie, werkwijze en competenties om heldere keuzes te maken omtrent de toekomst van uw organisatie. We komen samen met u tot een actieplan, dat regelmatig wordt bijgesteld op basis van de ontwikkelingen in uw bedrijf en haar omgeving. Daarmee weet u zeker de meest optimale koers te varen. De vinger aan de pols.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief