Blockchain is een hot topic, maar vele initiatieven zijn nog pril. Heeft u ideeën voor de ontwikkeling van blockchain-toepassingen? 

Innovatiecompetitie

Ondernemers worden uitgedaagd innovatieve toepassingen te ontwikkelen op basis van blockchain-technologie, die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen of aan het uitvoeren van taken van (semi-)publieke organisaties. Het ministerie van Economische Zaken en de Provincie Groningen stellen in totaal €500.000 beschikbaar voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, diensten en producten op het vlak van Blockchain. Doel van deze competitie is het versnellen van de ontwikkeling van blockchain voor toepassingen op het vlak van gezondheid, zekere schone en efficiënte energie en uitvoeren van taken van (semi-)publieke organisaties. De competitie is specifiek gericht op bedrijven die bijdragen aan of onderdeel zijn van de economische structuur van de provincie Groningen.

 

SBIR: Innovatie in opdracht

SBIR is een competitie, waarbij de ondernemingen met de beste offertes een opdracht krijgen voor een haalbaarheidsonderzoek (fase 1, maximaal €50.0000). Bij een positieve uitkomst kunnen ondernemers een voorstel doen voor de ontwikkeling van hun oplossing (fase 2, maximaal €125.000).  De ondernemers met het beste voorstel krijgen vervolgens een opdracht om hun project ook daadwerkelijk uit te voeren. Het eigendom van de ontwikkelde kennis blijft in handen van de onderneming die de vermarkting van de innovatie, na afronding van de ontwikkeling, voor eigen rekening en risico kan uitvoeren.


Gaat u de uitdaging aan?

Neem dan contact op met AC Adviseurs! Beoordeling vindt plaats op basis van de kwaliteit van uw voorstel. AC Adviseurs heeft ruime ervaring met SBIR-aanvragen en helpt u graag een zo hoog mogelijke score te behalen.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief