Anouk Assen

Mijn naam is Anouk Assen en ik ben werkzaam als consultant projectbeheer bij AC Adviseurs. Ik ben graag de spin in het web, ik krijg er energie van om alles in goede banen te leiden. Weten waar ik nog meer blij van word? Dat vertel ik je graag!

Ik ben opgegroeid in het mooie Dalen, een klein dorpje in Zuid-Oost Drenthe. Voor mijn studie heb ik Drenthe verlaten en ben ik naar Groningen verhuisd. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen heb ik de verschillende aspecten van het bedrijfsleven leren kennen. De opleiding kent veel facetten waardoor ik mijzelf graag een specialistische generalist noem.

Al snel ontdekte ik dat voor mij de mensen in het bedrijf belangrijk zijn. Ik was geïnteresseerd in de impact die bedrijven kunnen maken en wat mensen daarin drijft. Na mijn studie heb ik deze interesse verbreed in het werkveld. Ik heb via verschillende bedrijven ontdekt dat mijn organisatorische talent het beste uit de verf komt in de rol van projectmanager / consultant projectbeheer. Voordat ik als consultant projectbeheer ben gaan werken heb ik als projectmanager in de IT gewerkt. Deze werkervaring hoop ik als consultant in te kunnen zetten bij de diverse en innovatieve projecten waar AC Adviseurs bij is betrokken.

Ik hou van afwisseling in mijn werk; bij AC Adviseurs is geen dag hetzelfde. De vele uitdagingen dwingen mij om het beste uit mijzelf te halen. Dit doe ik in mijn vrije tijd graag door het rijden van rally’s. Hierbij sta je onder grote tijdsdruk, maar moet je enorm scherp blijven op de details. Deze eigenschappen helpen mij in het optimaal beheren van de projecten.

In mijn vrije tijd daag ik mijzelf graag uit met een strategisch bordspel. Daarnaast kan ik enorm genieten van lekker borrelen of eten met mijn familie en vrienden. Ik ben regelmatig te vinden op de squashbaan en in de zomer padel ik graag. Verder ben ik gek op wintersport samen met mijn familie.

Ik maak graag het verschil met en voor mensen en zoek daarin de juiste verbindingen. Het geeft mij energie om iedere dag samen te werken aan het realiseren van innovatieve (samenwerkings)projectenen daarbij de verbindende schakel te zijn. Ik sluit mijn dag echt goed af wanneer iedereen aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dat is voor mij ‘Good Thinking’.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief